Historien om os - kort fortalt

Vi mødte hinanden i januar 2005. Ann boede i Århus og Stefan her på Samsø.
Ann er født i Eg på Mols og Stefan er fra Toksværd ved Næstved. Vi er altså tilflyttere!

Ann & Stefan


Stefan startede med at turnere på Samsø i 1995 og har boet fast på øen siden 1998. Han har i mange år haft selvstændigt byggefirma, han var havnefoged for øens kommunale havne i årene 2004 - 2006 og har været professionel musiker siden 1994.

Ann arbejdede som selvstændig underviser og underholder med børn og musik.

Sammen fik vi Flora i 2006 og Smilla i 2010. De er nogle lækre tøser!
Stefan har i alt 6 børn, udover Flora og Smilla,
er Stefan far til Calle (2000) og Augusta (1999) og Caspar (1989) og Julie (1988).

...og alle ungerne

Calle - Augusta - Flora - Smilla - Julie - Caspar


Vores museum har åbent hele året mandag til lørdag kl. 10-16, da vi gerne vil gøre det muligt for alle interesserede at kunne besøge os når de besøger Samsø. Det er ikke sikkert vi lige er på matriklen, men vi holder mest af at være på øen,
så vi er hurtige at få fat på, selvom vi måske er ude og lave noget et andet sted.
Dog rejser Ann en del når hun er ude at gi' den gas med en flok børn.

Vi har eget studie, hvori vi laver cd'er med egne numre og kompositioner.
Vi har flere udgivelser bag os.
Hvis du vil vide mere...

Vil du vide mere om os kan du hente mere information på disse hjemmesider:
-
 Samsø Austin Museum  www.austinmuseum.dk
 Anns 5 mands band, der spiller aktive koncerter for børn  www.annogaberne.dk
 Anns og SpørgeJørgens show, hvor indholdet er edu-tainment  www.densyngendekuffert.dk
 Anns solo-side  www.rytmetrold.dk
 Stefans hjemmeside  www.wolffbrandt.com
 Vores bud på energibesparelser  www.klimalandsby.dk
 Gyllebeholderen som hjemsted for vores både  www.langemarkhavn.dk
 Salg af vindmøller og vedvarende energi  www.samsoe-energishop.dk
 Dansk Austin Klubs hjemmeside  www.danskaustinklub.dk
 Infoside om attraktionerne på Samsø  www.samsoe-oplevelser.dk
 En side om det hedengangne orkester tv2-Jam  www.tv2-jam.dk

 

Venlig hilsen og tak for interessen

 

Ann Nørgaard & Stefan Wolffbrandt

Bøgeshøjvej 15 - Langemark - 8305 Samsø - Tlf. 86 59 33 00 / 26 50 17 83
rytmetrold.dk - post@rytmetrold.dk / annogaberne.dk - musik@annogaberne.dk / austinmuseum.dk - samso@austinmuseum.dk


STEFAN

Rockmusikeren Stefan Wolffbrandt bor på Samsø, øen midt i Danmark. Som en af de mange i rækken af musikere, flyttede han til øen for ca. tolv år siden. Først kom Poul Krebs, så kom Lars Muhl og derefter Stefan Wolffbrandt. Senere er der kommet flere til, bla. Søren Jacobsen (Esther Brohus) og Ivan Pedersen (Backseat).

Stefan Wolffbrandt samlede på et tidspunkt orkestret TV2-Jam og de drog på turné i Danmark og spillede rigtig mange koncerter i hele landet. Med Stefan Wolffbrandt i forgrunden på scenen og TV2's fede danske rocksange var succes'en i hus. Efter at have været på konstant turné, mente Stefan Wolffbrandt at det ikke kun var TV2 der var verdens bedste og gik derfor solo, for at afprøve sine egne nye sange og blande et repetoire med de bedste numre han kender. Derfor spiller Stefan Wolffbrandt, udover en tro kopi af Steffen Brandt og TV2, også Kim Larsen, Beatles, Elvis, Percy Sledge, Police, John Mogensen, Clapton og mange, mange flere....

Stefan Wolffbrandt er en flittig sangskriver og komponist, så når Stefan Wolffbrandt går på scenen, blander han covernumrene med det bedste af sine egne sange, som er på dansk og stilen er en helt ny art af dansk rock med bløde passager, udtryksfulde overgange, underbygget af Stefan Wolffbrandt's tekst-univers, der handler om "alt mellem himmel og jord", kærligheden, livet - og ikke mindst lykken.

Stefan Wolffbrandt har udgivet tre CD'er, som er blevet spillet i lokalradioerne landet over og solgt til mange danske hjem. Der er en ny CD på vej i eftersommeren 2011 og det er nyt og spændende materiale, der er ved at blive indspillet.

Stefan Wolffbrandt er igen på turné og spiller solo-koncerter i hele Danmark og har på nuværende tidspunkt rigtig mange jobs i kalenderen og hvis du ønsker at booke Stefan Wolffbrandt bør du gøre det snarest muligt, da han er en efterspurgt herre.


For yderligere information, ring til MAARBJERG Management & Booking, Struervej 119, DK-7500 Holstebro - Mobil (+45) 2365 7560 - Fastnet (+45) 9610 4150Når Stefan ikke laver Austins, så er han SSP-konsulent ved Samsø Kommune og tilknyttet Ungestedet på Samsø. Derudover arbejder han som alt muligt andet; tømrer, murer, maler, mekaniker, smed, arkitekt, energirådgiver, webmaster - "Alt kan lade sig gøre" er hans motto.

Stefan har udgivet 3 cd'er


ANN

Ann arbejder med børnemusik og optræder med bandet Ann & Aberne, med SpørgeJørgen i Den syngende kuffert og med sit eget firma Rytmetrold. Hun underviser i musikskolen og på Tranebjerg skoles specialklasse med musik. Hun spiller til mange forskellige arrangementer med musik, teater og bevægelse som ingrediens. Også målrettede bestilte jobs er i hendes kalender. Derudover tager hun gerne ud som vikar i Skovbørnehaven og på Lilleskolen. Hun er oprindeligt uddannet diakon og socialpædagog.


Ann har udgivet og medvirket på 8 cd'er.Ann har også lavet en aktivitetssangbog til Rytmetrolderier.


 

 

Lær om Vedvarende Energi...

Klimalandsbyen ligger i landsbyen Langemark på Samsø - 2 km nord for hovedstaden Tranebjerg. I den nordlige del af Langemark har vi bygget "en landsby i landsbyen". I et område på over 5000 m2 er der nu 5 bygninger med et samlet areal på ialt 1024 m2. Alle disse m2 bliver opvarmet med vedvarende energi. De 5 bygninger består af et lille bilmuseum med lidt over 500 m2, et nyt Lavenergihus på 200 m2, et værksted og musikworkshop på 150 m2, et annex på 55 m2 og et helårshus på 110 m2. Alle disse m2 bliver opvarmet med vedvarende energi og årligt kun bruger for 14.000 kr. miljørigtigt energi med kæmpe besparelser på CO2-regnskabet - og varmebudgettet.....Der er et pillefyr, som bruger CO2-frit brændsel, en varmepumpe som bruger vindmøllestrøm, 2 solfangeranlæg, en husstandsvindmølle, og en luftsolfanger.

ÅBNINGSTIDER :

Rundvisning: Mandag-lørdag hele året præcis kl. 13.00

Foredraget og rundvisningen tager ca. 1 time og det koster kr. 100,- pr. person incl. materialer. Børn gratis.

Lavenergihus kl. 1 - SolarVenti Husstandsvindmølle - Varmepumpe - Solfangere - Pillefyr - Brintbil


© www.klimalandsby.dk

Projektet startede i 1999 med købet af det gamle hus i Langemark. Huset blev totalt istandsat og der blev installeret et solfanger-anlæg på 13.2 m2. Dette anlæg + 3000 l. olie opvarmede det 110 m2 store hus samt annexet på 60 m2.

Da vi i 2006 erhvervede grunden ved siden af og byggede et værksted/workshop på 150 m2 blev der installeret et 24 KW pillefyr som kun bruger co2-frie træpiller.
Huset blev tilsluttet varmeanlægget og det samlede forbrug på alle 3 bygninger var 6.720 kg træpiller.

I 2007 byggede vi Samsø Austin Museum inden i en nedlagt hal på 770 m2. Museet åbnede 1. juli 2007 og er verdens eneste museum kun med Austin-biler. Museet har årligt 3500 besøgende og der er 35 Austins i de 500 m2 der er under tag i de fire nybyggede længer. I de første to år af museets liv stod de fire længer inde i hallen og det var fra projektets start meningen at hallen skulle fjernes. Hallen var opført i 1988 og var en skamplet for byen, idet den var meget misligholdt og hele grunden lignede en losseplads med affald, bunker af betonbrokker og rådne halmballer.

Da hallen, i juli 2009 blev solgt til en landmand i Norge og pillet ned, dukkede der et fint lille automobilmuseum frem og hele området blev ændret fra at være en skændsel til at blive "en landsby i landsbyen".